Alla inlägg den 12 mars 2010

Av Lena Englund - 12 mars 2010 19:39

Idag efter jobbet så åkte vi direkt ut i skogen tillsammans med Malin, Hidaya och Kibibi. Det var strålande sol och den värmde riktigt skönt när vi promenerade. Bibi och Donna var som vanligt två yrväder medan de äldre damerna promenerade lugnt och avvek inte nämnvärt ofta från vår sida, utom när det vankades hästbajs  då fick även de väldigt mycket energi.

Vi var i skogen i en och en halv timme sedan åkte vi hem till oss och fikade, hundarna slängde sig i sofforna och bäddarna för att vila, fast det tog ett tag med lite korrigeringar om vem som kan ligga brevid vem, och innan vi hittade off-knappen på Donna men så småningom så låg alla och vi kunde fika i lugn och ro.

Efter fikat skulle vi träffa Tessan och Spike för lite stadsträning, Hekaya och Kibibi följde med oss och Donna och Hidaya fick hålla Roger sällskap hemma. Vi  promenerade i en och en halv timme till med lite avbrott för besök i djuraffärer och för att slinka in på canis café en stund. Där mötte Tessan upp oss hon hade haft lite mycket att göra så hon var lite trött tror jag  det där med bilar är inte så kul alla gånger....

Så hela eftermiddagen var vi tillsammans med Malin och tjejerna och det var sååå kul för ni är så mysiga alla tre och hundarna kommer trots lite morr ibland väldigt bra överens. Om det blir en liten pöl ibland   gör inte så mycket, man önskar bara att Donna lär sig men tyvärr så glömmer hon händelsen lika fort, förlåt Bibi jag vet att hon är lite jobbig ibland men hon älskar ju dig så himla mycket.


Ikväll skulle vi på "hundmöten" och träna med Donna var det tänkt men den lilla damen var så trött att när jag pratade med henne orkade hon knappt öppna ögonen så det blev Hekaya som fick hoppa in istället (jag kan ju inte säga att hon var jublande glad precis). Det blev jag och Hekaya, Lisbeth och Alize och Helen med Buster som tränade lite men det var riktigt kallt ute så vi tog en kortare variant med lite inkallning.

I helgen ska jag vara i skolan så vi hinner inte ha någon helgträning vilket är trist för det blir säkert soligt och vackert ute, men det kommer fler tillfällen som tur är.

Fler bilder finns i Bilder mars 2010


finaste vovvarna i hela världen 

  



Bibi och Donna

 



Vackra Kibibi

 



Och så här ser det ut när man kastar sig över snökarmen utan att reka hur terrängen ser ut på andra sidan.......man fastnar i snön så husse måste komma och putta på så man kommer loss...

      



Fyra snygga RR-tjejjer

  



Fick ingen bild på snyggingen Spike    idag så jag sätter in en från i våras, när Spike och favoritkompisen Hekaya var på skogspromenad.

      


Presentation


Denna blogg handlar om hur vardagen med mina två underbara RR, Norridge Hekaya & Lion Queen Donna Karen af Atle kan se ut. Vi gör allt tillsammans och njuter av varje minut.

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inlägg

Utställningar

Bilder 2012

Bildarkiv

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards