Alla inlägg den 17 april 2010

Av Lena Englund - 17 april 2010 20:25

Idag har vi varit på utställning här i Boden och verkligen fått träna. Det var på travet i totohallen och där blir det trångt med två ringar och alla hundar med ägare, burar stolar, vagnar m.m

Vi hittade en jättebra plats tyckte vi från början....det var bara det att en fotograf som skulle ta porträttbilder på hundar satte upp sitt "lilla" tält mitt mellan oss och ringen, så vi såg baksidan av tältet ungefär.

Donna låg på sin filt hur bra som helst, kön till fotografen gick precis förbi hennes bädd eller nästan på ibland men hon brydde sig inte det minsta, sneglade lite men hon var mest bara cool  

När vi gick in i ringen så skötte sig Donna riktigt bra det var bara när vi skulle springa så fick vi inte upp någon bra fart så hon såg lite uttråkad ut, ringen var ganska liten, men jag skulle ha satsat mera. En lärdom till nästa gång.

Vi kom till final men där gick vi inte vidare, då var det knökafullt i ringen så det gick knappt att gå runt.

Men det har varit en riktigt trevlig dag och naturligtvis hade vi ju våra bästa vänner med så då blir det ju extra kul.

Bibi var hur fin som helst i ringen och hon rör sig snyggt när hon springer, vi får allt tigga lite stalltips av Bibi hon kanske kan tjuvträna Donna lite ( vilket kanske inte blir i den hastighet man kan ha i ringen) men hon kan bli Donnas mentor  

Sedan hade vi turen att Tessan som är superbra på att fota ställde upp att vara en hel Lördag med oss på utställningen, miljoner tack för det du är guld värd, det hoppas jag att du vet. 

Å Malin man behöver inte ha på sig säkerhetsbälte när man fikar eller sitter på en bänk.....BARA I BILEN.......kram på dig du är bäst, man får många skratt.

Lägger in några bilder på Donna i ringen som Tessan har fotat.


   


   


   


  



En fin Kibibi som blev BIS 4:a GRATTIS!!

     


Presentation


Denna blogg handlar om hur vardagen med mina två underbara RR, Norridge Hekaya & Lion Queen Donna Karen af Atle kan se ut. Vi gör allt tillsammans och njuter av varje minut.

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inlägg

Utställningar

Bilder 2012

Bildarkiv

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards