Alla inlägg den 2 februari 2010

Av Lena Englund - 2 februari 2010 11:50

Igår var vi till Rutvik och hälsade på Malin, Daya & Bibi. När vi kom dit höll Malin på att snöröja tomten efter all snö som kommit, det är så där att vara husägare  Hur som helst så tog vi alla hundarna och gick en promenad  i skogen , Malin å Niklas bor ju så fint med skogen alldeles bakom husknuten. Det var ca -17 och riktigt grinigt väder. Men två av fyra hundar höll igång ( gissa vilka)  men inte med samma tempo som dom brukar, t.o.m Donna lyfte tassarna då å då. Hekaya å Hidaya gick för det mesta med oss, Daya pep o gnydde lite för att få oss att förstå att man ska vara INNE i sånt här väder. Men det blev väl en knapp timme i skogen sedan gick vi in och blev bjudna på varmt å gott kaffe. Tack för den lite kalla men härliga prommisen, ni är bäst hoppas ni vet det  .

Donna har haft väldigt dåligt i magen natten mot lördag, jag sprang ut med henne hela natten med jämna mellanrum, mest troligt harde hon väl glufsat i sig något i skogen som inte var så bra för henne, så dagen efter blev en lugn dag då hon sov mest. Sedan det blev en svältdag och en dag med kokt fisk å ris men hon tyckte det var jättegott (var väl vrålhungrig) och åt upp allt, Hekaya sneglade lite avundsjukt på hennes matskål.

Men nu är hon frisk å kry igen och det är full fart här hemma igen.

Sätter in en lite bilder som Roger tog under bilder 2010.

Måste bara lägga in denna bild här under, gissa vilka monster som kommer upp ur snödjupet  

  


Presentation


Denna blogg handlar om hur vardagen med mina två underbara RR, Norridge Hekaya & Lion Queen Donna Karen af Atle kan se ut. Vi gör allt tillsammans och njuter av varje minut.

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inlägg

Utställningar

Bilder 2012

Bildarkiv

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards