Alla inlägg den 27 februari 2010

Av Lena Englund - 27 februari 2010 21:40

En dag när allt blev fel från början, några av dom var.... glömda telefoner....hann inte tanka bilen.....hundgodisdelande på motorhuven....trolleri med koppeltrassel... Det sista vet vi inte själva hur det gick till men på något vis så lyckades jag och Roger, när vi höll i varsin hund,att haka loss kopplet från Donna och fästa det i hekayas koppel istället, och det är en BGB hake som är nog svår att få loss med bara händerna ibland  . När vi trasslat färdigt så började vi med lite störningsträning med bl.a inkallning Donna fungerade ganska bra med "bara" ett par turer för att busa med Bibi, Hekaya var riktigt duktig fast hon fick väja för Spike men bilen och värmen hägrade så hon tänkte nog att "jag fixar det här snabbt så får jag gå in i bilen igen.

Sedan körde vi uppletande och så här såg det ut ungefär...en var snabb...en gick lugnt och varsamt....en studsade... en var snabb och vit....och en var ganska lagom. Och någon lämnade sitt visitkort  

Fast det bara var -9 ute så var det riktigt kallt, fingrarna kändes som isklumpar, med andra ord inget mysväder att vara ute i.

Nu sover våra två älsklingar så skönt, Donna i soffan och Hekaya  framför braskaminen försåss  

Måste bara säga Grattis till Lisbeth och Alize för att det gick så bra i Sundsvall, Alize är ju hur fin som helst.

Några bilder från dagen, fler finns/kommer i februari 2010


Donna


 


Donna 



Kibibi 


  


Tessan & Spike

   





Spike

 





Hidaya

   


Hekaya

   



Behöver jag namnge...Donna och Kibibi

   

Presentation


Denna blogg handlar om hur vardagen med mina två underbara RR, Norridge Hekaya & Lion Queen Donna Karen af Atle kan se ut. Vi gör allt tillsammans och njuter av varje minut.

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inlägg

Utställningar

Bilder 2012

Bildarkiv

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards