Alla inlägg den 28 juni 2010

Av Lena Englund - 28 juni 2010 22:17

I söndags var vi och tränade tillsammans med Malin och Daya & Bibi, lite senare kom även Tessan och Spike. Vi la bl.a spår....och det var noll intresse från båda mina tjejer. Nu var det ju längesedan vi gick ngt spår, men jag har aldrig sett dom så ointresserade, Hekaya löper visserligen och då är hon inte intresserad av annat än det som går att äta   tillfällig formsvacka vi får försöka längre fram igen.


....Finns det verkligen RR som måste TRÄNA på att ligga still?? Alltså varför det??? Vadå 2 minuter?? ni menar väl 22 minuter, eller?? 

 


Donna i spåret....

  



Idag var vi på skogspromenad....trodde det skulle bli lugnt...men icke...hon är som en piraya Donna Hackihäl....


 



Sedan var det Hopp över ....alltså tror ni att Pirayan förstod...nä nä inte det...jag fick som vanligt visa hur det går till...

  


Jag fattar inte VARFÖR matte envisas med att kasta pinnar å bollar som Donna ska hämta....hon gör ju inte det....och vem tror ni får hämta dom?? JAG, varenda gång annars skulle vi aldrig komma hem från skogen igen....å då missar jag kanske middan .. 





Och vad gjorde vi mer..jo just det matte ville att vi skulle sitta samtidigt på stenen...hahaha skulle inte tro det...

 



Jag tror nog att jag vill vara ensam på den...

  


Och vem av oss tror ni hoppa i tjärn ....ja inte var det då jag...nänä aldrig skulle jag hoppa efter en pinne i vattnet...man blir ju blöt..men Donna hon är sååå lättlurad  



              

    



Presentation


Denna blogg handlar om hur vardagen med mina två underbara RR, Norridge Hekaya & Lion Queen Donna Karen af Atle kan se ut. Vi gör allt tillsammans och njuter av varje minut.

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inlägg

Utställningar

Bilder 2012

Bildarkiv

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards