Alla inlägg den 26 januari 2010

Av Lena Englund - 26 januari 2010 20:06

Idag var vi ut på den vanliga skogspromenaden. Hekaya strosade i godan ro och "lillasyster" Donna hon skulle nosa på exakt samma ställe och helst samtidigt som Hekaya. Däremellan sprang hon runt som en toka och försökte reta igång Hekaya men det krävs mer än så för att få igång henne, Hekaya har ett tålamod som är otroligt när det gäller "lillasyster" hon stannar, står helt stilla, och väntar ut Donna tills hon tröttnat och hittar på något annat. Och det är nog tur det, vore jobbigt om dom rök ihop hela tiden.         

På kvällen var vi på Caféet jag och Donna, Hekaya fick stanna hemma eftersom hon har skadat ena tassen. Vi började med att promenera tillsammans med några  hundar och sedan anslöt sig fler på vägen, det blev väl ca.9-10 st som gick hela vägen tillbaka till caféet för att fika, och rottisarna var i majoritet.... hmmm....var är alla RR??? Erika och Nelly var på cafékvällen sista gången innan dom flyttar söderut (eller som jag fick höra ikväll kanske norrut) vilket håll det än blir åt så kommer jag att sakna båda två, men det finns ju telefon och mail och dessutom kommer hon ju och hälsar på då och då eftersom släkten bor här.   

Donna skötte sig som vanligt jättebra inne på caféet, på promenaden var hon lite tjorvig ibörjan men sedan gick det bra resten av vägen. Hon fick biff ikväll, vilket hon tyckte var väldigt smarrigt men som jag tycker luktar äckligt   men det är ju så att ju mer illa det luktar desto smarrigare tycker vovvarna att det är. Sedan gick vi hem och där blev det den vanliga kvällsrutinen: örondroppar och tejpning av sår på ena öronlappen på Donna och nytt bandage på Hekayas tass, så nu ligger båda sötnosarna och sover igen så sött i sofforna  


Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Denna blogg handlar om hur vardagen med mina två underbara RR, Norridge Hekaya & Lion Queen Donna Karen af Atle kan se ut. Vi gör allt tillsammans och njuter av varje minut.

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26 27
28
29
30
31
<<<
Januari 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inlägg

Utställningar

Bilder 2012

Bildarkiv

Länkar

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards